Verschuiving van passie.

Nou laten we vandaag gelijk maar starten met een grote knal:

no smoking

IK STOP MET FOTOGRAFEREN.

Ja je leest het goed, ik stop ermee. Ik heb het al met een aantal mensen gedeeld en krijg telkens dezelfde soort reactie: geschokte gezichten en een “NEE, wat zonde”!

Ik moet jullie zeggen dat ik er echt geen seconde spijt van heb. 0,0. Maar waarom in hemelsnaam stop ik zul je je afvragen? Nou mijn passie is simpelweg verschoven van de fotografie naar de essentiële oliën van Young Living. Had ik dit ooit bijna een jaar geleden verwacht, Heck No!! (sorry toch weer een beetje Engels). Ik en essentiële oliën? Laat me niet lachen! En mijn fotografie ervoor opgeven? Echt niet!!?………Maar het is toch gebeurt. Mijn studio is opgezegd, mijn VELE props kan ik gaan verkopen (help!) en het voelt gewoon goed. Dat je ergens goed in bent wil namelijk niet zeggen dat je het altijd hoeft te blijven doen.

Ik ben iemand die altijd ergens 200% voor gaat en ik luister altijd nauwgezet naar mijn hart wanneer het om mijn werk en passies aankomt. Dit resulteerde eerder al in het opgeven van mijn Scrapbooking “status” in de wereld van Scrapbooking om mij volledig op de fotografie te gaan storten en nu is hetzelfde dus aan de hand met de essentiële oliën. Ik kan het ontkennen en ervoor vluchten, omdat dat wellicht beter is om te doen, maar het voelt goed en het resoneert ergens diep in mij dat dit DE weg voor mij is om te volgen.

Dus ik luister…..en neem wederom een grote sprong in het diepe, met open armen, vol van vertrouwen en zonder angst waag ik de sprong en zie wel waar ik land.

Zal ik nu nooit meer een camera oppakken? Welnee. Maar de keren dat ik het nog doe zal zijn voor mijn gezin en mijn familie, zodat ik ons op de gevoelige plaat kan vastleggen. Tevens hoop ik ergens tijd te creëren om eindelijk te gaan beginnen met het maken van albums van mijn eigen kids, onze vakanties, verjaardagen, etc….want daar kom je als fotograaf vaak weer niet aan toe. Ik zal overigens wel op dit blog verschillende dingen fotografie gerelateerd gaan delen, give-aways, gratis workshops, zakelijke- en marketingtips, etc dus delete me niet gelijk uit je fotografie vrienden lijstje ;)

Maar voor nu dus een “sweet goodbye”.

Corinnexxx

Facebook|Pinnen|Tweeten|Terug naar boven
 • 7 april 2015 - 10:16

  Ashvin Ghisyawan - Je bent gek! Maar respect daarvoor :)

 • 7 april 2015 - 10:26

  Ingrid Sikkema - Succes Corinne! Blijf je volgen.. ;)

 • 7 april 2015 - 10:27

  Jenneke Knol - Zo jammer……. :-( Maar succes met je nieuwe passie!

 • 7 april 2015 - 10:33

  Marit Anker - Je hebt vast gewoon vele talenten :) Go for it!

 • 7 april 2015 - 10:50

  Lesanka Honigh - :) super, blijven doen, je hart volgen! Succes en vooral veel plezier ermee!

 • 7 april 2015 - 10:53

  Judith van der Graaf - Heel veel succes met je nieuwe passie, you go girl!!

 • 7 april 2015 - 11:14

  Renee Oosenbrug - Succes met je nieuwe passie Corinne Delis, soms is het gewoon een nieuwe uitdaging ook om een nieuwe weg in te slaan. Respect heb je iig van mij. ;-)

 • 7 april 2015 - 11:49

  maaike - Ik snap je compleet!! Been there done that!! Denk dat het ook een ADHD dingetje is dat iets een paar jaar helemaal leuk is en dan is het weer tijd voor iets anders! Heel veel succes met je nieuwe avontuur!! Xxx Maaike

 • 7 april 2015 - 12:09

  Laura - Dagelijkse hap - Ik vind het heel goed van je! :) Geniet van je nieuwe passie!

 • 7 april 2015 - 12:18

  Els - Ik vind het super! Zeker omdat je zelf de keuze maakt.

 • 7 april 2015 - 13:25

  Ineke - Maak je dromen waar. Ik zeg het zo vaak, maar JIJ durft! Veel succes. Het gaat je zeker lukken.

 • 7 april 2015 - 13:37

  Soraya - wat geweldig dat je voor je passie gaat! Groot gelijk! Succes Corinne en ik blijf je zeker volgen hoor! You go girl! X

 • 7 april 2015 - 14:45

  Anniek - Waarom verbaasd me dit nou totaal niet!? Voelde het denk ik al ergens aankomen. Veel succes met je nieuwe passie meid!

 • 7 april 2015 - 16:21

  Renee Krijgsman - ooooo Corinne wat spannend! Vorig jaar nog een fantastische workshop bij je gedaan, twee jaar geleden een heel waardevol 1 op 1 coachingsgesprek en nu moet ik het helemaal alleen doen?? ;-)
  Stoer van je, heel veel geluk en met al de passie die jij in je hebt gaat ook dit een heel groot succes worden!
  Enne, ik ben best geïnteresseerd in props, ik blijf je met interesse volgen!!

 • 7 april 2015 - 17:55

  Frances Napjus - Hallo Corinne ik weet niet hoe dat volgen werkt maar zou wel graag meelezen.
  Dan ben jij voor mij mijn eerste ” ik volg je ” weet alleen niet hoe :)

 • 7 april 2015 - 21:57

  Karen Voshol - Goed dat je je hart durft te volgen…Heel veel succes met alles!!

 • 8 april 2015 - 09:15

  Heidy - Jee, wat een grote stap. Moeilijk te begrijpen dat iemand een andere passie heeft dan fotograferen. Maar je hart moet je altijd blijven volgen!

  Dus heel veel succes ermee!

  Love,

  Heidy

 • 8 april 2015 - 16:24

  corinne-wordpress - Thanks Heidi en ik heb het ook nooit zien aankomen hoor :)

 • 8 april 2015 - 16:24

  corinne-wordpress - Thanks Karen!

 • 8 april 2015 - 16:25

  corinne-wordpress - Ik zal je wat propfoto’s doorsturen!

 • 8 april 2015 - 16:25

  corinne-wordpress - bedankt Anniek!

 • 8 april 2015 - 16:25
 • 8 april 2015 - 16:25

  corinne-wordpress - Het gaat helemaal lukken, thanks!!!

 • 8 april 2015 - 16:26

  corinne-wordpress - Ik ook :)

 • 8 april 2015 - 16:26

  corinne-wordpress - Thanks!!

 • 8 april 2015 - 16:26

  corinne-wordpress - Geen idee of de ADHD ermee te maken heeft(vast wel) maar ik was niet op zoek naar iets, het is gewoon op mijn pad gekomen :)

 • 8 april 2015 - 16:27

  corinne-wordpress - Bedankt Renee!

 • 8 april 2015 - 16:27

  corinne-wordpress - Bedankt judith!

 • 8 april 2015 - 16:27

  corinne-wordpress - Oh dat gaat zeker lukken :)

 • 8 april 2015 - 16:27

  corinne-wordpress - Ze zeggen het :)

 • 8 april 2015 - 16:28

  corinne-wordpress - Dank je Jenneke!

 • 8 april 2015 - 16:28
 • 8 april 2015 - 16:28

  corinne-wordpress - You know me!

 • 9 april 2015 - 08:20

  Myriam Wahlen-van Essen - Jeetje….word er even stil van. Jammer maar wat goed dat je voor jezelf zo’n beslissing neemt en niet maar door kabbelt….En dus je hart volgt. Gelukkig heb ik nu nog je blog die ik kan volgen :). Succes en veel geluk in ieder geval

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*