I’m back!

Een wonder is geschied! Ik ben weer terug in het land der bloggers. Als er 1 ding is wat ik het afgelopen jaar heb gemist is het wel schrijven oftewel typen in dit geval. Ik heb jarenlang in het Engels geblogd en ga dit proberen op mijn oude blog ook weer op te pikken, maar omdat ik steeds meer in het Nederlands bezig ben, ook op Facebook vind ik het tijd voor een 100% Nederlandstalig blog.

Het zal nog moeilijk worden om alles zo in het Nederlands in 1 keer uit te typen daar ik vanuit mezelf het liefst alles eerst in het Engels schrijf en dan het vertaal naar het Nederlands als nodig… ja echt… en nee ik ben niet van origine Engels of dergelijke… maar vast een Amerikaan in een vorig leven, dat dan weer wel, hahaha.

Het is zelfs zo erg dat ik het liefst Engelstalige boeken lees en die net zo snel lees, als niet sneller, als Nederlandstalige boeken. In mijn puberteit dacht ik zelfs in het Engels en als ik dan in gedachten zat op de fiets naar huis en mijn vriendin iets aan mij vroeg dan antwoordde ik gewoon in het Engels… ja ik ben raar! Ik heb dus niet veel met Engeland, alhoewel ik Londen een geweldige stad vind, maar met Amerika des te meer.

Toen ik 18 was ben ik dan ook direct na mijn eindexamen een rondreis gaan maken met mijn nicht en een vriendin van haar. Zij waren beiden een stuk ouder en zo konden we dus met een auto door meerdere staten heenrijden. Wat een geweldige ervaring en wat een mooi land is Amerika. Vooral het feit dat je in de ochtend in een ski dorpje staat en een paar uur verder in de vreselijke hitte in de Death Valley, dat vond ik echt geweldig! Ik ben na die reis nog een 2 keer in Amerika geweest en zal zeker over mijn laatste trip nog een fotoverslag maken op dit blog.

Mijn leven is in de laatste jaren zo erg veranderd dat ik amper tijd heb gehad om alles te bloggen (lees: ik heb letterlijk niks geblogd). Hier komt vanaf vandaag dus verandering in en zal ik jullie weer deelgenoot maken van mijn alledaagse leven, de dingen die mij inspireren, de ervaringen die life changing voor mij waren, de ADHD/Autisme in ons gezin, mijn moeilijkheden met een normaal gewicht te krijgen, fotografie tips , de boeken die ik lees, de essentiële oliën die ik gebruik etc, etc.

Ok, nou ik ben blij dat mijn eerste blogpost weer een feit is, er zullen er snel meerdere volgen want mijn hoofd loopt over van alles wat ik met jullie wil delen :)

Corinne xxx

Facebook|Pinnen|Tweeten|Terug naar boven
 • 6 april 2015 - 14:16

  Myra Swarts van der Windt - Succes! Lijkt mij leuk om jouw blog te volgen

 • 6 april 2015 - 15:08

  Sophie - Oh wauw, had ik die gave maar. Ik vind Engels maar bar moeilijk en ik wil zo graag die plek bij dat internationale bedrijf!

 • 6 april 2015 - 16:58

  Ans Brunsman-Hagens - Leuk om te lezen zeg!

 • 6 april 2015 - 18:10

  Adele Zwiep - leuk ga je zeker volgen, succes

 • 6 april 2015 - 18:59

  Fauve van Maanen - GO Corinne Go! ;)

 • 9 april 2015 - 08:18

  Myriam Wahlen-van Essen - Leuk, ik ga je volgen :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*